Topprestaties SG ZPCA-Eemsrobben

Topprestaties SG ZPCA-Eemsrobben

Bij finale vierkamp zwemmen

Op zaterdag 25 juni was de finale van de vierkamp recreatief zwemmen in Uithuizen. In de stromende regen maakten de zwemmers zich klaar om de laatste afstanden te zwemmen. Het publiek moedigde de zwemmers van onder de paraplu’s flink aan. Alle zwemmers hebben zeer goed gezwommen en er zijn weer vele persoonlijke records behaald.  

Bij de meisjes tot en met 10 jaar werden Jill Uilhoorn en Aniek Jongejan eerste en tweede. Zij mochten een prachtige beker in ontvangst nemen. In dezelfde leeftijdscategorie waren er medailles voor Angelique Westra, Feline Brenninkmeijer, Iris Kuper, Amber Godlieb, Lynn Bolhuis, Marleen Guske, Elise Oost, Vera Krul, An te Braake, Quincy Nijboer, Fern Smit, Rosanna de Jong, Robin Brenninkmeijer en Sietske van Hal.  

Bij de jongens tot en met 10 jaar werd het een podium met enkel zwemmers vanuit onze startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben. Edwin Bulten werd eerste, Lennart Middendorp tweede en Niels Smit derde. Ook zij kregen een mooie beker mee naar huis. Voor Max Klasens en Koen Bootsman waren er medailles.  

Bij de meisjes 11 en 12 jaar werd het ook een een-twee-drietje voor onze startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben. Inez Swart was daar het snelste, direct gevolgd door Kiki Bootsman en Indy Stubbe. Laurien Oost zwom zich naar een mooie medaille.   In een zeer krachtig deelnemersveld bij de jongens 11 en 12 jaar waren er medailles voor Niek Ottens, Wouter van der Ploeg, Maurits Meijerhof, Kim Liong Nikolaas en Casper Weistra.  

Bij de meisjes 13-14 jaar won Jaynie Bloem en kreeg ook zij een beker mee naar huis. Chantal Bolt en Marianne Vos behaalden een medaille.   Sarah Meijerhof zwom zich naar een medaille bij de meisjes 15-16 jaar. Rosanne Wilke de Souza deed hetzelfde bij de meisjes 17,18 en 19 jaar.  

Rianne Koller was de grote winnares bij de meisjes 20-23 jaar. Evelien Veldman en Carmen Marsyla behaalden een medaille.  

Bij de dames 31 jaar en ouder ontvingen Ingrid West en Wienes Bloem bekers voor het behalen van de eerste en tweede plaats. Wendy Kammenga en Ingrid Uilhoorn ontvingen een medaille voor hun prestaties. Antjo Meijerhof en Peter Godlieb behaalden bij de heren 31 jaar en ouder ook een medaille.  

Topprestaties geleverd door alle zwemmers van onze startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben. Met maar liefst 12 bekers en 32 medailles kunnen wij terug kijken op een geweldige vierkamp.