Anne-fleur op de ONK

Anne-fleur op de ONK

Anne Fleur Willemsen “straalt” op de Nederlandse Kampioenschappen in Dordrecht.

Donderdag 31 oktober vertrokken we (Anne-fleur, Carina en Annelinde) naar Dordrecht voor de Open Nederlands Kampioenschappen korte baan.

Anne-fleur mocht uitkomen op de 50m vrije slag, 100m vrije slag en 200m wisselslag. Vrijdagochtend om kwart voor 7 zaten we al aan het ontbijt, want om 8 uur begon het inzwemmen. Anne kwam deze morgen uit op de 50m vrije slag en de 200m wisselslag. De 50m vrije slag begon niet goed, iedereen lag al in het water en Anne stond nog op het startblok (veel te laat weg dus). Ze zwom geen persoonlijk record maar nog wel naar een prima tijd van 29.46. De 200m wissel ging een stuk beter en zwom ze naar een nieuw persoonlijk record van 2.33.52 en werd hiermee 18e van alle jeugdzwemmers in Nederland.

’s Middags waren we vrij en hebben we gewinkeld in het centrum van Dordrecht, waar Anne alle winkels heeft leeg geplunderd. Zaterdag was een vrije dag voor Anne, ze hoefde niet te zwemmen. Deze dag hebben we besteed aan leren, slapen en badderen en ook hebben we nog naar de finales gekeken.

Zondag was de 100m vrije slag aan de beurt, het doel was om een tijd onder de 1.03 te zwemmen. Anne zwom een super race en haar tijd was 1.02.61. Doel bereikt dus!

Het was een super leuk en succesvol weekend, op naar de volgende Nederlandse kampioenschappen.