25-50m Hoogezand deel 5

25-50m Hoogezand deel 5

Afgelopen zaterdag ging het 5e deel van de 25-50m wedstrijd van start.

Er zijn bij deze wedstrijd veel PR’s gezwommen (bijna alleen maar.) 
Onze zwemmers hebben zeer goed gezwommen en zijn dus (ver) boven zichzelf uitgestegen, daar doen we het voor! Bijna iedereen heeft sowieso 1 PR behaald.

Melanie Maria en Monique Aalderink wisten samen met Dennis Koning alle 3 de afstanden die zij moesten zwemmen te verbeteren. Melanie Maria wist met de 50m rug zelfs onder de minuut te zwemmen en heeft een PR van 56.23 behaald. Dennis Koning, die op de 25m schoolslag een PR gezwommen heeft van 23.77 heeft hiermee de grootste verbetering van deze wedstrijd behaald (zijn oude tijd was 27.69.) Wat mij betreft een applausje waard want het was een zeer mooie race.

Verder heeft Ronja Heidema 2 PR’s binnen weten te slepen waaronder één op de 50m vlinder. Zij heeft een tijd van 49.71 neergezet en wist hiermee haar oude tijd van 50.69 te verbeteren.

Alle zwemmers hebben natuurlijk hartstikke goed hun best gedaan en mooie tijden neergezet! En nog belangrijker, iedereen was hartstikke sportief. Ik kan dus wel concluderen dat dit een mooie en goede wedstrijd is geweest. Ook de ploegleiders worden bedankt voor hun hulp.