Oud papier

Oud papier

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij als ZPCA een oud papier container. Een aantal leden hebben hiervan een sleutel maar vele ook niet.

Om de opbrengst van de container een boost te geven willen wij de container open stellen iedere laatste zaterdag van de maand na de ochtend training. Leden en ouders van leden, jullie dus, kunnen dan op een makkelijke manier een bijdrage leveren aan de club door je oud papier bij de container in te leveren.

Natuurlijk hoef je hier niet zelf mee te sjouwen maar zijn er twee sterke mannen en/of vrouwen aanwezig die je hierbij helpen.
Hiervoor zoeken we ook nog vrijwilligers die 2 uurtjes van hun tijd willen geven om mee te helpen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we een poultje maken zodat er niet te veel van jullie gevraagd wordt. Lijkt het je leuk om iets extra’s voor de club te doen? Geef dit dan aan bij Jorden Lubbers via jordenlubbers@live.nl of spreek hem aan als je hem ziet in het zwembad of daar buiten.

De oud papier container van ZPCA is te vinden naast Passepartout en we zullen iedere laatste zaterdag van de maand aanwezig zijn van 9:30 tot 11:30 uur.

We zien jullie graag!