Van de voorzitter...

Van de voorzitter...

ZPCA was enige tijd op zoek naar nieuwe leden in het bestuur en dan met name naar een nieuwe voorzitter.

De zoektocht is voor nu ten einde want ik heb me beschikbaar gesteld als nieuwe voorzitter (na goedkeuring door de Algemene Leden Vergadering in maart). Tot aan maart ben ik tijdelijk, ad interim (a.i.) voorzitter van Zwem- en PoloClub Appingedam.

Mijn betrokkenheid bij de zwemclub is al vrij lang. Vroeger zelf eerst begonnen bij recreatief en later in de selectie gezwommen. Na enige jaren van afwezigheid ben ik als trainer begonnen bij recreatief en later bij de selectie. Afgelopen seizoen ben ik als trainer gestopt bij de selectie. Velen zullen mij dan ook kennen als trainer van recreatief en/of de selectie.

Misschien klinkt het nu in deze functie een beetje formeel maar toch blijf ik Hans en mogen jullie me natuurlijk altijd zo aanspreken. Na een gesprek te hebben gehad met het bestuur is men zeer positief dat er een nieuw lid tot het bestuur toe treed, die de taak van voorzitter op zich wil nemen 
met de nodige ervaring op het zwemgebied. Men is van mening dat dit goed is voor de stabiliteit van de club.

De komende periode zal ik me inlezen in de stukken, overleggen met het bestuur, voorstellen aan de trainers en de afdelingen bezoeken.
 

Met sportieve groet, 

Hans Frik