Finale 25 m competitie 2015

Finale 25 m competitie 2015

De 25 meter finales werden gehouden op zaterdag 20 juni 2015 in zwembad Dubbelslag.

De wedstrijd was opgedeeld in 3 delen. Een ochtend-, middag- en avondsessie. Bij deze wedstijden, zwemmen de zwemmers in hun eigen klasse (C t/m E) en in hun eigen  leeftijdscategorie. 

De zwemmers zorgden voor maar liefst 25 persoonlijke records.
In totaal werd er 10 x een gouden, 9 x een zilver en 4 x een bronzen medaille aan de ZPCA zwemmers uitgedeeld, op basis van de gezwommen klasse en leeftijd.

De gouden medailles gingen  naar:
Jorn op de vlinder-, school-, rug- en vrije slag
Noa op de rugslag
Matthijs op de vlinderslag
Jurek op de vlinder-, vrije- en rugslag       
Robin op de schoolslag                                                             

De zilveren medailles ging naar:
Noa op de vrije slag
Robin op de vlinder-, rug- en vrije slag
Matthijs op de schoolslag en vrije slag
Ivo op de schoolslag
Ilona op de rugslag en vrije slag

De bronzen medailles gingen naar:
Noa op de vlinderslag
Cynthia op de vlinderslag
Matthijs op de rugslag
Xander op de vrije slag


Quinty-Jane zwom haar schoolslag aanzienlijk sneller, wat resulteerde in een mooie verbetering. Nela zwom een mooie rugslag en behaalde hierdoor de 5e plaats van haar klasse. Jorn mocht op alle slagen uitkomen en behaalde op alle slagen een gouden medaille. Noa en Matthijs hebben een goede wedstrijd gezwommen en kregen  op alle gezwommen afstanden een medaille. Cynthia ging met een bronzen medaille naar huis voor haar vlinderslag en werd 4e op haar andere afstanden. Jurek en Robin hebben beiden een goede wedstrijd gezwommen en namen ook de nodige medailles mee naar huis.

Melanie plaatste zich met  haar rugslag op de 6e plaats en met de schoolslag op de 5e plaats. Ze heeft op beide afstanden haar persoonlijke record verbeterd.
Ilona deed ’s avonds als enigste zwemmer mee van ZPCA en behaalde 2x een mooie 2e plaats en 2x de 4e plaats, waarvan ze 1x tegelijk aantikte met de zwemster op de 3e plaats..
Cornley heeft geen medailles gewonnen, maar heeft wel een grote persoonlijke verbetering behaald op de vlinderslag, van maar liefst 128%.
Xander deed mee aan de wedstrijd en  werd beloond met een bronzen medaille op de vrije slag en kon zijn tijd op 2 slagen nog verbeteren. 
Ivo mocht nog aan 1 afstand meedoen. Op deze afstand behaalde hij een zilveren medaille.

In het eindklassement eindigde ZPCA op een mooie 6e plaats.