Sponsor worden

Sponsor worden

Ook U kunt sponsor worden van ZPCA.

Dit kan op verschillende manieren. U kunt de club steunen door het beschikbaar stellen van kleine prijsjes die zullen worden verloot tijdens bepaalde zwemevenementen georganiseerd door de club. Ook kunt u een sponsorovereenkomst aangaan met ZPCA waarbij u de club financieel steunt d.m.v. een jaarlijkse bijdrage.

ZPCA kent 2 soorten sponsorovereenkomsten al naar gelang de financiële bijdrage. Een eenvoudige overeenkomst kan een eenmalige financiële bijdrage per jaar betekenen gerelateerd aan een zwemactiviteit of zomaar een jaarlijkse bijdrage mede ter ondersteuning van ZPCA.

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om een grotere sponsor van ZPCA te worden. Als tegenprestatie van ZPCA zijn er diverse mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vermelden via de club. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een advertentie in het clubblad van ZPCA of het plaatsen van Uw bedrijfslogo op de website van ZPCA.

Indien u beschikt over een bedrijfsvlag dan zou deze vlag tijdens diverse zwemactiviteiten in het zwembad opgehangen kunnen worden. Ook kunt u zelf aangeven wat ZPCA eventueel voor u zou kunnen betekenen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een dergelijke overeenkomst dan kunt u HIER contact opnemen met het bestuur.