De voordelen van een online verjaardagskaartje

De voordelen van een online verjaardagskaartje

Kun je je nog herinneren hoe leuk het was om een heleboel vrolijke kaartjes te ontvangen op je verjaardag? Helaas sturen we met z'n allen steeds minder post, en dat geldt ook voor verjaardagskaarten. Zonde, eigenlijk. Want het is niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook om een leuk kaartje uit te zoeken. Helaas komt er veel ander gedoe bij kijken, denk bijvoorbeeld aan de postzegels. Gelukkig is er tegenwoordig een betere manier. Gewoon via de computer. Een online kaart versturen zorgt er namelijk voor dat je nergens meer omkijken naar hebt. Je hoeft alleen het leuke werk te doen. Het uitzoeken van de kaart, en het schrijven van de tekst.

Geen postzegels

Één van de grootste nadelen van het versturen van verjaardagskaartjes zijn de bijkomende postzegels. Soms had je ze niet in huis, waardoor je eerst nog naar de winkel moest. En wanneer je maar één kaartje had om te versturen, was het best vervelend dat je tien postzegels in huis moest halen. Dat probleem is met een digitale kaart helemaal opgelost. Jij kiest simpelweg je kaartje en schrijft de tekst. Geen omkijken meer naar postzegels en enveloppen. Zo simpel als het maar kan.

Het kaartje arriveert op de juiste datum

Laten we eerlijk zijn, de post is niet altijd even betrouwbaar. Gelukkig kun je online gewoon aangeven op welke datum je wilt dat de kaart word afgeleverd. Dit zorgt ervoor dat je minder snel een verjaardagskaartje zult vergeten, omdat je meerdere dagen van tevoren al je kaartje kunt versturen.

Jij hoeft er de deur niet voor uit

Misschien heb je het druk met je werk, het huishouden of je gezin. Of het regent pijpenstelen en je hebt simpelweg geen zin om helemaal naar de dichtstbijzijnde brievenbus te lopen. Er zijn veel redenen waarom je de verjaardagskaart nu even niet op de bus kunt doen. Gelukkig is dit één van de grootste voordelen van een online kaart. Je kunt de kaart kiezen, schrijven en versturen vanaf je luie bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *