Perzische tapijten

Perzische tapijten

Perzische tapijten is een klassiek woonaccessoire dat al meer dan 2500 jaar bestaat. Omdat ze van generatie op generatie zijn doorgegeven, verklaart het hoe wintergroen ze zijn. Ze kunnen gewoon niet uit de mode raken. Een Perzisch tapijt dat zorgvuldig in jouw woonkamer is geplaatst, geeft deze indruk van verfijning en klasse. Het Perzische tapijt is uniek in zijn ontwerp en gebruikte knoop. Om een ​​Perzisch tapijt te maken, worden Perzische knopen met de hand verweven om een ​​zeer dicht tapijt te vormen. Vanwege de zorgvuldigheid waarmee Perzische tapijten worden gemaakt, kunnen ze zo lang meegaan als je je kunt voorstellen.

Perzische tapijten passen goed bij moderne huisontwerpen die eenvoudig zijn. Ze kunnen heel kunstzinnig zijn en ook helpen om kleur en diversiteit toe te voegen aan dat eenvoudige huisontwerp. Ze zijn echter misschien niet de beste keuze voor een huis dat al met te veel ontwerpen bezig is.

Factoren waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een Perzisch tapijt

● Aantal knopen

Het aantal knopen geeft een idee van de kwaliteit door uit te zoeken hoe dicht het tapijt is. Je kan de knopen op de markt misschien niet tellen, maar door het tapijt eenvoudig naar achteren te klappen, kan je dat uitzoeken.

● In de fabriek gemaakt / handgemaakt

Het is altijd een betere keuze om voor een handgemaakt Perzisch tapijt te gaan. Het is heel gemakkelijk om onderscheid te maken tussen de twee. Een in de fabriek gemaakt Perzisch tapijt heeft knoopuniformiteit, terwijl een handgeweven tapijt sommige knopen groter heeft dan het andere.

● Kleur

Er is originaliteit met Perzische tapijten die zijn gemaakt met natuurlijke kleurstoffen in plaats van synthetische. Om onderscheid te maken, houd je gewoon een paar draden vast, als je een of andere vorm van oneffenheden in kleuren opmerkt, weet je dat ze zijn gemaakt met natuurlijke kleurstoffen.

● Budget

Perzische tapijten worden meestal gemaakt met zijde of wol, sommige zijn met beide gemaakt. Als je op zoek bent naar een goed Perzisch tapijt met een beperkt budget, dan kan je het beste kiezen voor de tapijten die met wol zijn gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *