Top 3 oefeningen voor focus training

Top 3 oefeningen voor focus training

Er zijn verschillende oefeningen die kunnen worden geclassificeerd als focus training. Een van de meest populaire is schieten. Let wel, we hebben het hier over het schieten vanuit een geweer of luchtpistool. Sommigen beschouwen dit als een gevaarlijke praktijk. Maar, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, "het wapen zelf is niet gevaarlijk, het is de bedoeling van de persoon die het vasthoudt die gevaarlijk kan zijn". Bovendien is fotograferen een van de activiteiten die je de focus en de rust kunnen brengen die je zo hard nodig hebt in je leven.

Luisteren naar muziek

Naar muziek luisteren is ook een van de beproefde focus training. Om echt nuttig te zijn, moet deze focus training worden beoefend door mensen die gevoelig zijn voor geluid. De oefening bestaat uit het isoleren van elk van de instrumenten die door de musici tijdens uw luisterervaring worden gebruikt. Je zult meteen merken dat je aandacht veel scherper is.

Aftellend in je hoofd

Het lijkt misschien gek om in je hoofd af te tellen terwijl dat niet hoeft. In sommige gevallen is er echter geen betere manier om je concentratie te verscherpen. Aarzel niet om terug te grijpen op de tafels van vermenigvuldiging die je als kind leerde, en die misschien niet je favoriete onderdeel van school waren. Probeer ook logische reeksen, mentaal rekenen, delen of aftrekken. Deze oefening is zeker niet de meest aangename. Maar het zou de verdienste hebben gehad dat het je geest geruime tijd had beziggehouden. Het zal je zeker helpen om je beter op jouw taken te concentreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *